In Stoc
Produs la oferta speciala!




[0] voturi
Alte detalii
-ULEI AVOCADO BIOLEANE BIO 250ml
-MDS
-Un ulei delicat şi rafinat, bogat în acizi graşi Omega 9 şi vitamina E.
-Produs obţinut din agricultura ecologică.
-Valoare energetică: 900kcal/100g.
-Certificat ecologic de către Ecocert ESE SRL, RO-ECO-007.
-A se păstra la loc răcoros şi uscat.
-Se poate folosi atat pentru cosmetica cat si in bucatarie pentru prepararea mancarurilor.
-Cunoscut inca din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole de femeile din Mexic si Arizona.
-Uleiul de avocado este considerat un ulei vegetal, desi avocado este de fapt un fruct.
-Uleiul contine gliceridele acizilor grasi (palmitic, stearic, oleic, linoleic), vitamina A, lecitina.
-Datorita componentelor sale speciale, avocado se foloseste in preparatele cosmetice sub forma de ulei cu agenti activi.
-Portejeaza pielea de uscare dar se foloseste si ca tratament in cazul deterioraii pielii de catre paraziti.
-Are efecte emoliente asupra tesuturilor neelastice si intarite ale pielii.
-Penetreaza pielea mai bine decat oricare alt ulei de plante. Este renumit pentru proprietatile sale antibacteriene, antiriduri, cicantrizante.
-Uleiul de avocado este o baza excelenta pentru tratarea aceneelor, dermatitelor, accelereaza procesul de vindecare al pielii.
-Uleiul de avocado este folosit in cosmetica, avand avantajul ca nu creaza problemele referitoare la senzibilizare, fototoxicitate, crearea de formatii cu radicali liberi.
-Uleiul extras din acest fruct este foarte utilizat in aromaterapie pentru masaje relaxante, dar si pentru tratarea tulburarilor pielii, precum psoriazisul.
-Protejeaza pielea de actiunea daunatoare a razelor soarelui si hraneste pielea pentru a-i reda stralucirea si catifelarea.
-Contine acizi grasi pe care organismul uman nu ii poate sintetiza, dar care intra in componenta lipidelor membranare.
-Are rol fundamental in reactiile inflamatorii si de imunizare, dar si in reglarea permeabilitatii celulare.
-Uleiul de avocado este usor absorbit de epiderma si este compatibil cu aproape toate tipurile de piele.
-Multiplele proprietati ale uleiului de avocado (emolent, penetrant, stabilitate, hidratarea si inmuierea pielii) il fac unul dintre ingredientele de baza pentru produsele cosmetice.
-Elemente nutritionale:
-Acizi grasi saturati 10- 35%
-Acizi grasi mononesaturati 68 - 72%
-Acizi grasi polinesaturati 6 - 18% ( din care 9% Omega 6, 0.5% Omega 3)
-Vitamina E 10-20mg/100g
-Valoare energetica: 900kcal/100g