Produsul nu este in stoc
Produs la oferta speciala!




[0] voturi
Alte detalii
-SAPUN LICHID ULEI ARGAN BIO 300ML COTTAGE
-GLOBE IMPEX
-Un adevarat concentrat de soare, sanatate si vitalitate. Asa se poate rezuma aceasta bogatie rara si unica a naturii.
-Extras din fructul de argan, uleiul cu acelasi nume este folosit de miii de ani de femeile berbere ca un tratament.
-In ultimul timp, datorita proprietatilor antiaging dovedite clinic, uleiul de argan a inceput sa fie prezent in tot mai multe combinatii si produse cosmetice.
-Un minunat panaceu, uleiul extras din fructele arborelui de Argan este bogat in acizi grasi Omega 3 si Omega 6, precum si vitamina E si antioxidanti.
-Este un remediu eficient impotriva procesului de imbatranire, cu aplicatii in toate domeniile cosmeticii : se utilizeaza pe piele, par, unghii.
-Aplicat pe piele, uleiul de Argan :
-Protejeaza pielea de agresiunile externe;
-Hraneste si regenereaza pielea in adancime, pentru o mai buna elasticitate;
-Combate imbatranirea, lasand tenul luminos si bine hidratat, datorita proprietatilor sale anti-rid;
-Se absoarbe rapid si nu lasa urme grase pe piele!
-Este de asemenea recomandat pentru revitalizarea tenului obosit si pentru tratarea iritatiilor.
-Poate fi folosit in tratamentul acneei, a cicatricilor provocate de arsuri si in prevenirea vergeturilor in timpul sarcinii.
-Aplicat pe par, uleiul de argan ofera ingrijire totala:
-hraneste, protejeaza
-revitalizeaza parul deteriorat
-lipsit de stralucire care se rupe usor
-Ofera stralucire si imbunatateste elasticitatea.
-Rezultatele sunt vizibile in cazul folosirii regulate!
-Aplicat pe unghii, intareste unghiile moi, casante.
-Este ideal pentru ingrijirea mainilor!
-Din antichitate femeile isi masau corpul si parul cu ulei de argan si dadeau o lingura de argan pur nou nascutilor, o modalitate de a le ura viata lunga. Din timpuri stravechi, berberii din Maroc utilizau acest ulei mistic pentru tratarea si prevenirea unor boli.
-Ce este Arganul?
-Arganierul (Argania Spinosa) este un copac care creste doar in Sahara, Maroc, are între 8 şi 10 de metri şi poate ajunge la 200 de ani de viaţă. Uleiul este extras din seminţele conţinute în interiorul fructelor. Aceste seminţe sunt prăjite si se păstrează timp de o săptămână până când se usucă, dupa care este scos uleiul. Este nevoie de aproximativ şase ani pentru prima cultura de fructe.Uleiul de argan are culoarea galben deschis şi transparent, cu gust si miros puternic .
-Fiecare sută de kilograme de fructe are aproximativ trei kilograme de seminţe, din care se extrage uleiul.
-Padurile de argan au fost declarate Rezervatie a Biosferei de către UNESCO.
-În Maroc uleiul de argan este un element de lux si este cunoscut sub numele de “aurul verde”.
-Testele de eficacitate la care a fost supus acest produs releva urmatoarele calitati:
-100% dintre subiecti au gasit ca produsul avea un efect hidratant, hranitor si reparator.
-92% dintre subiecti au gasit ca pielea lor era mai supla si chiar mult mai supla.
-77% dintre subiecti au resimtit o ameliorare a confortului pielii dupa 3 saptamani de aplicare.